Uttrar

I helgen var vi iväg till Dalarna. Jag och Viktor var ut i naturen och tältade en natt. Första natten i tält för Viktor. Det var lite svårt att somna med hårt underlag och alla ljud utanför tältet. Men jag tror nog att Viktor sov mer än vad jag gjorde. Man är ju inte så smidig och följsam längre:-)

Men höjdpunkten med hela vildmarksäventyret utspelade sig precis när vi kom dit. Viktor ville tälta på en väldigt fin plats där vi brukar fiska ibland. Det ligger vid en å där det är lite strömt så det forsar. Och på ett ställe är det en liten ö som man kan komma ut på utan problem. Det är väldigt vackert, superbra valt av Viktor. När vi kom fram till platsen så var det två uttrar där och de var inte alls skygga. Vi stod bara ett par tre meter ifrån och de hade inte bråttom iväg. De lät lite som fåglar som kvittrade. Jag han ta ett par bilder med kameran och filma lite till och med. Det var en riktigt fin naturupplevelse. Resten av campingen var och trevlig. Fast natten kunde varit skönare, man blir bekväm med åren. Eller så är det en vanesak.