Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Trumresa, Hälsoloftet i Falkenberg

26 november 2023 | 19:00 - 20:30

222 kr
trumresa

Varmt Välkommen på en magisk Trumresa

Henrik guidar er in i en kort avslappningsmeditation till en plats. En plats där du hittar din inre kraft och ditt lugn, för att du lättare ska släppa taget om vardag och stress.
Varje trumslag har en helande kraft. Trumman Henrik använder under resan är en shamantrumma som han har byggt själv.

Genom att lyssna på trumman kan man skifta verklighet. Det är ett väldigt effektivt sätt att få kontakt med andevärlden och att få vägledning och /eller healing. Det som händer under en trumresa är att man försätter hjärnan i thetavågor. Det vill säga stadiet precis innan man somnar, det är som att drömma ungefär. Ett lugn och en härlig avslappning för både kropp & själ.

Ta med en sjal, sovmask eller liknande för ögonen, samt en yogamatta, filt eller annat underlag att ligga på.
Vill du anteckna direkt efteråt så ta med ett block eller liknande.

Innan vi börjar så sätt gärna en intention eller ställ en fråga du söker svar på, eller bara be om healing.
Efter trumresan finns möjlighet att dela om man vill.

 

Välkomna önskar Anna och Henrik ❤️

Info
Anmälan
Vid trumresa...

Datum: Söndag 26 november, 2023.
Tid: 18:00 – 19:30 ca.
Kom i tid, senast 5 min innan start så att du kan landa i lugn & ro innan vi börjar.

Pris: 222 kr /person.
Begränsat antal platser: 12 st.

Plats: Hälsoloftet, Falkenberg
Adress & Karta: Storgatan 31, 311 31 Falkenberg

Anmäl dig genom att först skicka ett sms till Henrik på nr. 0708 89 16 41 för bekräftelse av plats /er. Vill du anmäla fler än en person så ange det. Du får betalningsuppgifter i din bekräftelse.

Avbokning & villkor: Avgiften är bindande och betalas ej tillbaka. Du kan överlåta din plats om du skulle få förhinder. Vänligen meddela ev. överlåten plats.

GDPR: Vid bokning godkänner du HS Consultings* integritetspolicy för hantering av personuppgifter samt publicering av eventuella bilder på hemsida och /eller sociala medier. Önskar du absolut att inte vara med på bild så ska detta meddelas direkt på plats vid kursstart.

*) HS Consulting är Henriks företag.

• Ha tålamod. Att resa och få budskap kan kräva träning. Det har hänt att en del går på många trumresor innan de lyckas ”resa”.

• Lita på det som kommer fram. Att resa är som att drömma och det kan kännas som att man hittar på. Lita på det som kommer till dig, kanske förstår du inte allt på en gång.

• Ställ frågor. Du kan prata med allt som du träffar på. Kanske pratar dem som vi, eller så bara vet du deras svar inom dig själv.

• Använd alla dina sinnen. Alla upplevelser i resan är budskap i sig.

• Stå inte still om inget händer. Upprepa din intention eller fråga, och se dig omkring. Gå framåt och undersök platsen. Oftast lossnar det då och börjar flyta på.

• Känner du obehag, eller kanske att du känner dig klar är det helt okej att resa tillbaka till sin startplats och antingen stanna där tills trumman är klar, eller att återvända till din kropp direkt och vakna.

• Ha en anteckningsbok till hands för att anteckna allt när du vaknar upp. Det kan hända att du förstår budskap flera månader efter.

• Släpp alla prestationskrav. Du reser för din skull. Du behöver inte prestera för någon annan eller ens berätta om det du varit med om, om du inte vill. Kommer du inte iväg kan du njuta av trummans helande ljud. Det är ju faktiskt en soundhealing också.

Detaljer

Datum:
26 november 2023
Tid:
19:00 - 20:30
Kostnad:
222 kr

Plats

Hälsoloftet, Falkenberg
Storgatan 31