Trumbyggarkurs – Bygg din egen trumma /shamantrumma

Trumbyggarkurs

Välkommen till trumbyggarkurs med kursledare Henrik Schough.

 

Att få bygga sin egen trumma på en trumbyggarkurs är mycket speciellt. Under denna trumbyggarkurs kommer du att få jobba själv (samt med dig själv), och gemensamt, under hela processen. Färdigställa skinnet och ramen, dekorera och till sist binda och montera din trumma. Ett riktigt unikt hantverk som du skapar med dina egna händer. Allt genom närvaro, noggrannhet och samarbete. Givetvis guidar jag er och vi hjälps åt under hela helgen.

Att vara med i alla momenten gör att du lägger in din egen energi och själ i trumman. Detta är en väldigt viktig del av trumbyggandet. Din trumma blir en del av dig och din själ! – Ett andligt verktyg, och instrument, för healing och meditation, samt ett kreativt redskap för att skapa en djupare förbindelse med andevärlden. Få kontakt med vår kraft, sårbarhet och sanna natur.

Sedan urminnes tider har människor på alla jordens kontinenter samlats runt eldar och spelat trummor. Det är trummans helande vibrationer som öppnar upp sinnena där varje trumslag har en helande kraft.

 

Kursen kräver inga förkunskaper! Allt material samt fika ingår i kurspriset.

 

Trumbyggarkursen både inleds och avslutas med en gemensam trumresa för gruppen.

Jag, Henrik, som leder kursen har många års erfarenhet av att skapa och använda /spela på shamantrummor. Som lärling under två år hos Theodor Lindgren på Lilla Hyltan, sound healer och hantverkare som byggt trummor i över 25 år, lärde jag mig att bygga traditionella shamantrummor.

 

Trumma /Shamantrumma /Handtrumma /Ramtrumma med vackra och kraftfulla skinn från Nordiska hjortar & renar.

 

Några referenser från tidigare deltagare

{

Toppklass på allt! Tusen tack för en grym kurs. Är så nöjd med min trumma.

5
{

Underbart härlig kurs! Henrik supergo kursledare, jag är så himla gör nöjd! Kommer att komma på en kurs till helt klart.

– – –

Ljudet är dovt, precis som jag önskat mig!

5
Totte
{

Jag tyckte att kursen var jättetrevlig. Kursledaren är mycket kunnig. Kursens upplägg tyckte jag var mycket bra med sina olika delar. Mycket spirituellt och hantverk. Tack så mycket Henrik.

5
Michael
{

Den här kursen har varit alldeles magisk från början till slut, och överträffade alla förväntningar. Henrik är en väldigt generös, pedagogisk och tydlig kursledare. Han är dessutom väldigt humoristisk och utstrålar värme och lugn. Jag har känt mig väldigt hållen samtidigt som jag fått utmana mig själv och växa. Jag rekommenderar denna kurs varmt och längtar redan till nästa tillfälle.

5
Kristina Reunanen
{

Jag var på trumbyggarkurs hos Henrik och Theodor ❤️ De är varma människor som höll ett space med trygghet och hjälpsamhet, öppenhet och hjärta 🙏 Man lägger ner sin egna energi i sin trumma med trygga människor med kunskap runt sig hos Skogskraft. Rekommenderar att välja SkogsKraft när ni ska göra eran egen trumma ❤️🙏

5
{

Så kul! Kände mig väldigt trygg och bekväm med gruppen och situationen. Fint och känslosamt, och stundtals överväldigande. Hade gärna byggt 10 trummor till. Tack! ♡

– – –

Ljudet är som ett djupt mullrande, som åska, en uråldrig röst.

5
Cornelia
Kalender
Info / Pris
Anmälan & Betalning
Boka egen kurs?

Se lista på alla planerade datum & platser för trumbyggarkurser.

Evenemang Trumbyggarkurs

Totalpris: 3700 kr /person. Allt material ingår (trumram, skinn, remmar, trumpinne etc.) samt fika under båda dagarna.
Anmälningsavgift: 700 kr. Är bindande till respektive event och betalas ej tillbaka.
Kursavgiften á 3000 kr kan delbetalas med Payson. Meddela mig när du bokar om du vill använda detta betalmedel.

Att ta med: Oömma kläder att arbeta i, ett glatt humör & öppet sinne. Egen lunch för båda dagarna (om det inte erbjuds på plats). Något att ligga på samt något att täcka för ögonen med till trumresan.

Vill du ta med ett eget horn, ben, en pinne eller liknande för trumpinne /handtag till skallra så är det givetvis okej. Likaså om du vill ta med en kristall att “binda in” i trumman.

Starttider: Lördag kl. 10:00. Söndag kl. 09:00.
Kom i tid, senast 20 min innan start så att du kan landa i lugn & ro innan vi börjar.

OBS! Trumman går inte att spela på direkt, utan behöver ett par dagar på sig att torka.

Mer info eller frågor? Läs Vanliga frågor & svar och /eller kontakta Henrik på 0708 89 16 41.

Datum och platser se kalender här

Anmälan: Skicka först ett sms till mig (Henrik) på nr. 0708 89 16 41 för bekräftelse av plats. Ange vilken ort och datum du vill medverka. Du får betalningsuppgifter i din bekräftelse.
Vill du anmäla fler än en person så ange det direkt vid anmälan. Om det är fullt så sätts du på väntelista.

OBS! Du har inte din plats innan anmälningsavgiften á 700 kr är betald (den är bindande till respektive event och betalas ej tillbaka).

Betalningsvillkor: Kursavgiften ska vara betald senast sju (7) dagar innan kursstart. Kvitto skickas efter kursen via e-post, vid önskemål.

Avbokning: Om du skulle få förhinder eller inte kan närvara, vänligen meddela detta omgående via sms till mig (se nummer ovan). Om kursavgift är erlagd så gäller läkarintyg för ev. kreditering. Platsen kan dock överlåtas. Finns det person /er på väntelista så kan jag förmedla kontakt.

GDPR: Vid bokning godkänner du HS Consultings* integritetspolicy för hantering av personuppgifter samt publicering av eventuella bilder på hemsida och /eller sociala medier. Önskar du absolut att inte vara med på bild så ska detta meddelas direkt på plats vid kursstart.

*) HS Consulting är mitt företag.

Är ni ett gäng /sällskap som vill boka en egen privat trumbyggarkurs? – Inga problem!
Kontakta mig så tar vi det därifrån. OBS! Gäller för minst 4 personer.