Trumbyggarkurs – Bygg din egen shamantrumma /handtrumma /ramtrumma

SkogsKraft - shamantrummor

Välkommen till trumbyggarkurs med kursledare Henrik Schough.

 

Att få bygga sin egen shamantrumma på en trumbyggarkurs är mycket speciellt. Under denna trumbyggarkurs kommer du att få jobba själv (samt med dig själv), och gemensamt, under hela processen. Färdigställa skinnet och ramen, dekorera och till sist montera din trumma. Ett riktigt unikt hantverk som du skapar med dina egna händer. Allt genom närvaro, noggrannhet och samarbete. Givetvis guidar jag er och vi hjälps åt under hela helgen.

Att vara med i alla momenten gör att du lägger in din egen energi och själ i trumman. Detta är en väldigt viktig del av trumbyggandet. Din trumma blir en del av dig och din själ! – Ett andligt verktyg, och instrument, för healing och meditation, samt ett kreativt redskap för att skapa en djupare förbindelse med andevärlden. Få kontakt med vår kraft, sårbarhet och sanna natur.

Sedan urminnes tider har människor på alla jordens kontinenter samlats runt eldar och spelat trummor. Det är trummans helande vibrationer som öppnar upp sinnena där varje trumslag har en helande kraft.

 

Kursen kräver inga förkunskaper & allt material, samt fika, ingår.

 

Jag (Henrik) som leder kursen har många års erfarenhet av att skapa, och använda /spela på shamantrummor. Som lärling under två år hos Theodor Lindgren, sound healer, på Lilla Hyltan lärde jag mig att bygga dessa underbart fina & kraftfulla trummor.

Trumbyggarkursen både inleds och avslutas med en trumresa för gruppen gemensamt.

 

Shamantrumma /Handtrumma /Ramtrumma med vackra skinn från Svenska hjortar.

 

Några referenser från tidigare deltagare

{

Det var en intensiv och rolig kurs med väldigt trevlig stämning. Hjälp och feedback när jag behövde. Kommer bli spännande att höra resultatet, och jag är nöjd med hur trumman ser ut.

5
Anonym
{

Mycket fin kurs med fantastiskt resultat. Så spännande att vara i processen, både med hantverket och det andliga. Så kunnig och närvarande kursledare, ser till oss deltagare var och en vad vi behöver. Tack tack tack! ♡

5
Maria Botin Andersson
{

Jättebra! Bra ledning, förklaring, lugn. Gott om tid – kände inget ”skynda”. Fantastiskt med trumresa innan start samt som avslutningsceremoni. Väldigt fin helg! ♡ Tacksam!

5
Emma Bothin Svenring
{

Jag fick uppleva en magisk helg. Henke är en fantastisk person, kunnig och trygg kursledare med mycket kärlek och tålamod. Har byggt min alldeles egen trumma och den känslan man får är svår att beskriva. Trumresan var bortom alla förväntningar… Henke höll space för oss hela helgen. Tack!

5
Kristina Veselovska
{

Toppklass på allt! Tusen tack för en grym kurs. Är så nöjd med min trumma.

5
{

Jag är fantastisk nöjd, med både trumma, kurs, upplägg och helgen som helhet. God mat, härliga människor. Fina och tydliga instruktioner. Tack! ❤️

5
Datum
Info / Pris
Anmälan /Betalning
Schema

2024

Datum: 27-28 januari
Plats: Sju Sjöar Konferens, Brännared Holmen 3, Öxnevalla

Till evenemangssidan

Karta & Vägbeskrivning

———–

Datum: 10-11 februari
Plats: Inner Space, Aspviksvägen 11, Gustavsberg.

Till evenemangssidan

Karta & Vägbeskrivning

———–

Datum: 23-24 mars
Plats: Pilgrimage Healing Academy, Gravyrvägen 4, Rydboholm

Till evenemangssidan

Karta & Vägbeskrivning

———–

Datum: 6-7 april
Plats: Authentic Life, Restalundsvägen 69, Örebro

Till evenemangssidan

Karta & Vägbeskrivning

———–

Datum: 18-19 maj
Plats: Midgårds Hälsocenter, Jugansbo 130, Sala.

Till evenemangssidan

Karta & Vägbeskrivning

———–

Datum: 24-25 augusti
PlatsGrön Styrka, Torp Mossalyckan, Kungsäter.

Till evenemangssidan

Karta & Vägbeskrivning

———–

 

Se hela evenemangssidan här

Kurspris: 3700 kr /person.

Allt material ingår, samt fika under båda dagarna.
Möjlighet att delbetala kursen med Payson finns. Kolla med Henrik först, INNAN du bokar, om du vill använda detta betalmedel.

Att ta med: Oömma kläder att arbeta i, ett glatt humör & öppet sinne, samt egen lunch (om det inte erbjuds på plats).
Vill du ta med ett eget horn, en pinne eller liknande som ”hållare” /trumpinne så är det givetvis okej.

Starttider: Se respektive kurs.
Kom i tid, senast 20 min innan start så att du kan landa i lugn & ro innan vi börjar.

Mer info eller frågor? Kontakta Henrik på 0708 89 16 41.

Anmälan: Skicka först ett sms till Henrik på nr. 0708 89 16 41 för bekräftelse av plats. Ange vilken ort och datum du vill medverka. Du får betalningsuppgifter i din bekräftelse.
Vill du anmäla fler än en person så ange det direkt vid anmälan. Om det är fullt så sätts du automatiskt upp på väntelista.
OBS! Anmälningsavgiften är bindande och betalas ej tillbaka.

Betalningsvillkor: Full kursavgift ska vara betald senast fem (5) dagar innan kursstart. Kvitto skickas efter kursen via e-post, vid önskemål.

Avbokning: Om du skulle få förhinder eller inte kan komma, vänligen avboka din plats omgående via sms till Henrik (se nummer ovan). Vid utebliven medverkan utan avbokning faktureras du full avgift.

GDPR: Vid bokning godkänner du HS Consultings* integritetspolicy för hantering av personuppgifter samt publicering av eventuella bilder på hemsida och /eller sociala medier. Önskar du absolut att inte vara med på bild så ska detta meddelas direkt på plats vid kursstart.

*) HS Consulting är Henriks företag.

Preliminärt schema

Lördag: Alla är på plats senast 09:40. Vi startar kl. 10:00 med en trumresa, för att ta reda på hur just du ska smycka & använda din trumma. Detta är en viktig del i processen du kommer att gå in i under ditt skapande.

Söndag: Alla är klara på plats vid 09:00.
Dagen /helgen avslutas med en liten ceremoni samt en trumresa.

OBS! Trumman går inte att spela på direkt, utan behöver ett par dagar på sig att torka.