Henrik Schough [skog]

Krafthantverkare ⊕ Trummar ⊕ Eldar ↟ är i Skogen ↟

Kort om mig
Trots stavning så uttalas mitt efternamn ”Skog” 🙂
Jag är född 1980 i Varberg, där jag bodde i många år. Nu bor jag ännu mer ute i skogen, i utkanten av Falkenbergs kommun. Har alltid haft en stark relation till det andliga, skog och natur samt kunnat skapa med mina händer.

Med farmor och faster som sömmerska, farfar och pappa som snickare och hantverkare så känns det lite som att det praktiska ligger i släkten. Att få skapa med sina egna händer… Älskar det! Har sedan många år tillbaka skapat olika typer av krafthantverk.

Driver sen 2011 ett konsultföretag med verksamhet, utöver SkogsKraft, inom bl.a. Reklam & Hemsidor samt Självförsvarskurser. Lite blandat, jag vet…

 

Andlighet, Shamanism mm.
Jag började med healing i ganska unga år; gick steg 1 i Reiki Healing redan när jag var runt 15-16 år då min mamma Kaisa är Reiki Master. Hon höll även olika meditationsgrupper som jag deltog i under några år.

Under åren har jag dragits mer och mer åt det shamanska hållet. Har gått ett flertal diverse olika shamankurser, hållit shamansk trumhealing och trumresor (både själv och ihop med andra) samt deltagit på mängder av meditationer, danser (stampar & shake’ar gärna) mm.

Min starkaste andliga guide är en samisk shaman /medicinman, plus att min mormor hade delvis Samisk härkomst, så jag känner en stark koppling till samerna (då jag också har det i blodet).

Kallar väl mig själv inte direkt för shaman, har dock varit det i flera tidigare liv (i olika kulturer). En del andra kallar dock mig för det. Känner mig väl mer som en ”trummare”, så det är nog en bättre ”titel” – Jag älskar att trumma, helst vid den öppna elden samt ”hålla space” för andra.

Jag är med i en shamansk meditations- /trummgrupp som träffas en gång i månaden och trummar ihop. Vi bjuder även ibland in till ”öppna trummeditationer” (se datum /mer info för det under Evenemang).

 

Krafthantverk / Hantverk mm.
Handgjorda skallror, trummor, runor, smudge fjädrar, talking sticks, vandringsstavar, ritualdukar etc.
Läs mer om mina krafthantverk här

 

Samarbeten
Läs mer här om mina samarbetspartners.

Merch /Kläder

Här finns det bl.a. ett antal snygga shaman inspirerande motiv… välj mellan t-shirtar, tröjor, muggar, väskor mm. mm.

Du kan enkelt ändra storlek på motiven och färg på kläderna, samt lägga till ditt namn eller valfri text.

Gå till Merch /Kläder här

Min logo

Översta delen är skogen – som är en viktig del, både för och av mig. Sen är ju mitt efternamn ”skog”, så…

Mittersta delen är en gammal symbol för den samiska shamantrumman. Symbolen har fyra pelare som kan liknas med t.ex. de fyra elementen, väderstrecken, årstiderna etc.

Nedersta delen är mina rötter… Min kraft! Den jag är! Väver mig samman med mina guider, förfäder, kraftdjur mm. De på andra sidan och där emellan.

Tillsammans bildar dom mig – SkogsKraft

skogskraft logo förklaring | henrik schough

Merch /Webbshop

I min webbshop finns det ett antal snygga shaman inspirerande motiv… välj mellan t-shirtar, tröjor, muggar, väskor mm. mm.

Du kan enkelt ändra storlek på motiven och färg på kläderna, samt lägga till ditt namn eller valfri text.

Gå till min webbshop här