Referenser Trumbyggarkurs

från tidigare deltagare

Mystery Person
{

En helt fantastisk kurs som gav mig mycket mer än “bara” en helt fantastisk trumma. Henrik är en toppen kursledare som ser alla, och har en ängels tålamod. Förklarar bra och hjälper till med hela processen. Tack!

5
Mystery Person
{

Det var en intensiv och rolig kurs med väldigt trevlig stämning. Hjälp och feedback när jag behövde. Kommer bli spännande att höra resultatet, och jag är nöjd med hur trumman ser ut.

5
Anonym
Mystery Person
{

Fantastisk bra kurs. Jag är supernöjd med min trumma och trumpinne. Henrik var mycket kunnig och ett stort stöd under byggandet.

5
Pia
Mystery Person
{

Den här helgen bär jag varmt i hjärtat. Upplevelsen av att få skapa sin egen trumma är djupt kraftfull. Jag kände mig hela tiden guidad och hållen av de otroligt kunniga lärarna som lede mig genom processen att följa mitt flöde för att skapa min alldeles egna trumma. Material direkt från naturen och varm gemenskap precis som det är menat. Tusen tack ♡

5
Sara Linkilä
Mystery Person
{

Henrik är jättefin som kursledare. Vänlig och hjälpsam, förmedlar en sann passion för trumbygge. Kursen var ansträngande med så värt det – Tänk att jag kunde. Bra organiserad kurs, med trevligt sällskap.

5
Anna Eriksdotter
Mystery Person
{

Helgen har varit så rolig och givande. Det har varit så fantastiskt att få se sin trumma födas. Skratt och magi i en härlig blandning. Tack Henke!

5
{

Det har varit helt magiskt. Henrik är väldigt lätt att samarbeta med. Jag hoppas på fler kurser tillsammans framöver. Tack Henrik. ♡

– – –

Jag älskar ljudet av trumman – det är dovt, som jag vill ha det.

5
Cecilia, Authentic Life
Mystery Person
{

Otroligt nöjd! Mycket lärorikt. Väldigt trevlig stämning. Bra guide. Jag gillar att man fick göra alla sina egna val utan att Henrik bestämmer åt en, bara guidar i en riktning. 🙂

5
Viktor
Mystery Person
{

Under en helg fick jag bygga min egen trumma med hjälp av Henrik som är proffs på att undervisa hur man hanterar det naturliga materialet. Samtidigt sätter man igång sin personliga resa som är sammanflätad med trumbyggarprocessen. Henrik är en spaceholder på toppnivå, ger utrymme och stöd där det behövs i både bygg- och den personliga processen. Allt hanteras med så mycket respekt och kärlek att två dagar känns som en hel vecka. Man känner sig som en ny människa med så många nya redskap. Tack för att du ser alla!

5
{

Jag var på trumbyggarkurs hos Henrik och Theodor ❤️ De är varma människor som höll ett space med trygghet och hjälpsamhet, öppenhet och hjärta 🙏 Man lägger ner sin egna energi i sin trumma med trygga människor med kunskap runt sig hos Skogskraft. Rekommenderar att välja SkogsKraft när ni ska göra eran egen trumma ❤️🙏

5
Mystery Person
{

Mycket bra och trevlig kurs /kursledare. Jättekul helg. Min trumma är väldigt vacker.

5
Helena
Mystery Person
{

Veldig takknemlig, jeg er så utrolig fornøyd! Helt perfekt!

5
{

Toppklass på allt! Tusen tack för en grym kurs. Är så nöjd med min trumma.

5
Mystery Person
{

Kursen har varit fantastisk. Henrik är en tålmodig och underbar människa. Jag kommer att gå den igen.

5
Lotta Larsson
Mystery Person
{

Jag har haft en jättebra helg, det har varit så kul och lärorikt. Jag blev väldigt nöjd med mitt resultat. Tack för att jag fått vara med på den här resan.

5
Mystery Person
{

Upplägget var bra, maten var god och resultatet strålande. Tack för en bra upplevelse.

5
{

Jag är jättenöjd med kursen. Så skönt att man får jobba i sin egen takt. Bra och tydliga instruktioner. En helg med många skratt.

– – –

Jättefint ljud, jag är så nöjd.

5
Mystery Person
{

Helt magisk kurs. Inspirerande och fantastiskt kul att få skapa nåt som hör ihop med min själ. De två trumresorna var helt otroliga. Tack för superbra ledning och guidning i all process.Tack från mitt hjärta! ♡

5
Åsa Andersson
{

Att få bygga sin egen trumma är mycket speciellt och framförallt personligt. Jag är så nöjd med min alldeles egna trumma, som jag fick skapa och lägga min personlighet i. Grymt duktiga och erfarna ledare hade vi också. De fanns hela tiden till hands under hela processen från början till slutresultatet av trummans skapelse. Så mycket kunskap, glädje, känslor och gemenskap genom hela trumbyggarkursen, som påverkade mig positivt på alla dess plan. En magisk upplevelse som jag varmt rekommenderar. ♡

5
Cecilia Arvidsson
Mystery Person
{

Henrik är välkomnande, spirituell, inkluderande, väldigt välorganiserad och strukturerad. Han skapar en väldigt lättsam trevlig atmosfär under kursen.

5
Julie Boajé, KBT-Fabriken /Ekerö Hälsorum
{

Är jättenöjd med trumbyggarkursen, uppskattar att den va traditionell, dvs. att vi gjorde den i shamansk anda på de fornnordiska shamanska traditionerna. Att få vara ute i naturen gjorde mycket, känns som att det är hela grejen, istället för att sitta instängd inomhus. Kursledarna Henrik och Theodor va så fina och hjälpsamma och jag kände mig väldigt trygg i mitt trumbyggar-skapande. Jag är så nöjd med min trumma! Kan verkligen rekommendera, och jag kommer nog tillbaka för att bygga mig en mindre trumma någon gång i framtiden. Skogskraft får högsta betyg av mig.

5
Fatima Indigo Abdel Aal
Mystery Person
{

Jag tyckte att kursen var jättetrevlig. Kursledaren är mycket kunnig. Kursens upplägg tyckte jag var mycket bra med sina olika delar. Mycket spirituellt och hantverk. Tack så mycket Henrik.

5
Michael
{

Jag är fantastisk nöjd, med både trumma, kurs, upplägg och helgen som helhet. God mat, härliga människor. Fina och tydliga instruktioner. Tack! ❤️

5
Mystery Person
{

Att få välja det material som talade till en för att bygga sin egen trumma var fint. Härligt med trumresorna som verkligen fördjupade processen. Tack Henrik.

5
Erica
{

Jag är väldigt nöjd med kursen. Bra upplägg, ingen stress och bra att kunna arbeta i sin egen takt.

– – –

Jag är supernöjd med ljudet. Den låter väldigt kraftfullt.

5
David
Mystery Person
{

10 av 10 ★ Över all förväntan! ♡ Mycket djup omväljande magisk process. Väldigt tryggt och kreativt space. Tack så hemskt mycket. ♡

5
{

Jättebra! Bra ledning, förklaring, lugn. Gott om tid – kände inget “skynda”. Fantastiskt med trumresa innan start samt som avslutningsceremoni. Väldigt fin helg! ♡ Tacksam!

5
Emma Bothin Svenring, Grön Styrka
Mystery Person
{

Mycket bra kurs. Henrik gav oss mycket av sin person och hade en förmåga att stå tillbaka och låta processen ha sin gång. Låta oss alla skapa och supportade alla oss från ett hållande space. Jag är förvånad över att jag blev så berörd under helgen av att skapa. Tack!

5
Therese
{

Fantastisk kurs, mållös! Tiden bara rusade iväg och allt var så roligt. Att få skapa sin egen trumma har varit magiskt. Och att få skapa i grupp har också varit fint och givande. Tack för en toppen kurs!

– – –
Jag är glad, nöjd, rörd och stolt över min trumma! 🙏🏻🥰 Att själv ha byggt min trumma gör det speciellt och magiskt! Det blir på något sätt en vänskapsrelation där vi lär oss av varandra!

5
Helene
Mystery Person
{

Jag uppskattade kursen väldigt mycket, en trevlig och intensiv upplevelse. Man lämnas med känslan av att “JAG har byggt en trumma”, inte bara att man har följt instruktioner på ett mekaniskt vis. Henrik var hjälpsam och personlig i sitt instruerande och lämnade utrymme för alla deltagare att komma som de är och gå genom kursen på sitt eget vis. Jag är glad och tacksam över att ha fått delta i denna upplevelse.

5
Eric
Mystery Person
{

Mycket bra! Att börja och sluta med trumresa ramade in det hela och kändes mycket viktigt för hela processen med trumbygget. Bra och kunnig handledare, toppenkurs!

– – –
Trumman blev fantastisk och övertonsrik. Toppen!

5
Andreas Konvicka
{

Henrik var en trygg och tydlig kursledare. Han guidade fint genom hela processen och det var aldrig några oklarheter. En rolig, kreativ & utvecklande helg som jag verkligen rekommenderar den som känner sig sugen att bygga sin egen trumma. Jag lämnar helgen med en stolt känsla i dedikeringen jag lagt ner på min trumma. Skönhet har skapats. Tack!

– – –

Jag är supernöjd med trumman!

5
Mystery Person
{

Superbra kursledare med otroligt tålamod. Bra förklarat, ingen stress. En helt magisk helg!

5
Fia Höglund
{

Underbart härlig kurs! Henrik supergo kursledare, jag är så himla gör nöjd! Kommer att komma på en kurs till helt klart.

– – –

Ljudet är dovt, precis som jag önskat mig!

5
Totte
Mystery Person
{

Superbra! Lugn, tydlig, rolig – det är du! Trots eget dåligt självförtroende vad gäller hantverk så gick det, steg för steg var det inte så svårt. Tack!

5
Ingela, Pilgrimage.se
Mystery Person
{

Den här kursen har varit alldeles magisk från början till slut, och överträffade alla förväntningar. Henrik är en väldigt generös, pedagogisk och tydlig kursledare. Han är dessutom väldigt humoristisk och utstrålar värme och lugn. Jag har känt mig väldigt hållen samtidigt som jag fått utmana mig själv och växa. Jag rekommenderar denna kurs varmt och längtar redan till nästa tillfälle.

5
Kristina Reunanen
Mystery Person
{

Henrik var otroligt energisk men samtidigt saklig och lugn. Förevisade på ett grundligt och tydligt sätt Mycket bra material och verktyg. Jättefint med en trumresa i början och i slutet! Mycket bra kurs, jag kommer absolut rekommendera honom till andra!

5
Mystery Person
{

Det är härligt att skapa tillsammans. Åker hem med glädje och en fin trumma. Fin handledning och hjälp.

5
Jan Maarten Robyn
{

Så kul! Kände mig väldigt trygg och bekväm med gruppen och situationen. Fint och känslosamt, och stundtals överväldigande. Hade gärna byggt 10 trummor till. Tack! ♡

– – –

Ljudet är som ett djupt mullrande, som åska, en uråldrig röst.

5
Cornelia
{

Bara tummen upp! Bra förklarat, skön stämning. Mycket gjort på två dagar, effektivt & lugnt.

– – –

Dovt och sjungande ljud, så sjukt nöjd med henne! Tackar från djupet av hjärtat för vägledningen i att få skapa detta.

5
Mystery Person
{

Mycket trevlig kurs. Intensivt och roligt. Jag trodde inte att min trumma skulle bli så fin som den blev, blev glatt överraskad. Henrik leder bra genom hela processen.

5
Mystery Person
{

Otroligt tacksam för upplevelsen och trumman. Trumman är magisk.

5
Sara
Mystery Person
{

Kursen var givande och lärorik, och resultatet blev så bra. Bra att man tar rast /lunch när man vill. Rekommenderar verkligen kursen.

5
Maria Sundkvist
Mystery Person
{

Jag är mer än nöjd, det är en känsla som måste upplevas för att kunna förstå. Henrik var fantastisk som kursledare och lät oss verkligen bygga trumman själva, var inlyssnande, stöttande och behjälplig när det behövdes. Jag är otroligt tacksam och glad för den här helgen och rekommenderar verkligen varmt den här kursen.

5
Andreas Thell
{

Jag fick uppleva en magisk helg. Henke är en fantastisk person, kunnig och trygg kursledare med mycket kärlek och tålamod. Har byggt min alldeles egen trumma och den känslan man får är svår att beskriva. Trumresan var bortom alla förväntningar… Henke höll space för oss hela helgen. Tack!

5
Kristina Veselovska
Mystery Person
{

Fantastisk helg. Henrik är mycket pedagogisk och kunnig. Att han dessutom har humor är ett stort plus.

5
Maria Waern
Mystery Person
{

Underbart, är så nöjd! Gillar att det varit så intensivt (“rullat på”) och att man fått styra över sin tid själv. Tack för ditt stora tålamod och snälla energi.

5
Mystery Person
{

Väldigt nöjd med hela kursen. Tydliga instruktioner – steg för steg så att alla kan lyckas. Tack, tack, tack! Vill bygga fler…

5
Agnes Hulskes
{

Mycket fin kurs med fantastiskt resultat. Så spännande att vara i processen, både med hantverket och det andliga. Så kunnig och närvarande kursledare, ser till oss deltagare var och en vad vi behöver. Tack tack tack! ♡

5
Maria Botin Andersson