Samarbetspartners

Plus andra kurspartners…

{

Jättebra! Bra ledning, förklaring, lugn. Gott om tid – kände inget “skynda”. Fantastiskt med trumresa innan start samt som avslutningsceremoni. Väldigt fin helg! ♡ Tacksam!

Emma Bothin Svenring, Grön Styrka
{

Jag kan varmt rekommendera dig att uppleva Henriks trumresor. Tryggt och professionellt leder han dig in i denna värld där du fritt får möjlighet att utforska i närvaro och kärleksfullt hållande space.

Karin Bergdahl
{

Henrik var en trygg och tydlig kursledare. Han guidade fint genom hela processen och det var aldrig några oklarheter. En rolig, kreativ & utvecklande helg som jag verkligen rekommenderar den som känner sig sugen att bygga sin egen trumma. Jag lämnar helgen med en stolt känsla i dedikeringen jag lagt ner på min trumma. Skönhet har skapats. Tack!

Jessica, Skörsbo Gård
{

Det har varit helt magiskt. Henrik är väldigt lätt att samarbeta med. Jag hoppas på fler kurser tillsammans framöver. Tack Henrik. ♡

– – –

Jag älskar ljudet av trumman – det är dovt, som jag vill ha det.

Cecilia, Authentic Life
{

Henrik är välkomnande, spirituell, inkluderande, väldigt välorganiserad och strukturerad. Han skapar en väldigt lättsam trevlig atmosfär under kursen.

Julie Boajé, KBT-Fabriken /Ekerö Hälsorum
{

Superbra! Lugn, tydlig, rolig – det är du! Trots eget dåligt självförtroende vad gäller hantverk så gick det, steg för steg var det inte så svårt. Tack!

Ingela, Pilgrimage.se

Vill du samarbeta?

Kontakta mig så tar vi det därifrån.