Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Trumresa Stockholm, Ekerö

3 maj | 19:00 - 20:00

200 kr
trumresa trummeditation ekerö hälsurum stockholm

Varmt Välkommen på en magisk Trumresa

Innan vi börjar så sätt gärna en intention eller ställ en fråga du söker svar på, eller bara be om healing.

Henrik guidar er in i en kort avslappningsmeditation till en plats. En plats där du hittar din inre kraft och ditt lugn, för att du lättare ska släppa taget om vardag och stress.

Varje trumslag har en helande kraft, och genom att lyssna på trumman kan man skifta verklighet. Det är ett väldigt effektivt sätt att få kontakt med andevärlden och att få vägledning och /eller healing. Det som händer under en trumresa är att man försätter hjärnan i thetavågor. Det vill säga stadiet precis innan man somnar, det är som att drömma ungefär. Ett lugn och en härlig avslappning för både kropp & själ.

Julie går under trumresan runt och grundar, öppnar dina chakran, aktiverar, expanderar och rensar dina energier.

Under kvällen använder vi både salvia och palo santo.

 

Ta med en sjal, sovmask eller liknande för att täcka ögonen med.
Vill du anteckna direkt efteråt så ta med ett block eller liknande.

Efter trumresan finns möjlighet att dela om man vill. Det är helt valfritt.
Vi avslutar kvällen gemensamt med lite te.

 

Välkomna önskar Julie och Henrik ❤️

Info
Anmälan
Om Trumresa

Trumresa Stockholm, Ekerö

Datum: Fredag 3 maj
Tid: 19:00 – 20:00 ca.
Kom i tid, senast 10 min innan start så att du kan landa i lugn & ro innan vi börjar.

Pris: 200 kr /person.
Begränsat antal platser: 12 st

Facebook evenemang

Plats: Ekerö Hälsorum
Adress & Karta: Rodervägen 5, Ekerö

Anmäl dig genom att först skicka ett sms till Henrik på nr. 0708 89 16 41 för bekräftelse av plats /er. OBS! Ange “Trumresa Ekerö, 3 maj”. Vill du anmäla fler än en person så ange även det. Vid plats kvar så får du betalningsuppgifter i retur, och sen en platsbekräftelse efter din betalning.

Avbokning & villkor: Avgiften är bindande till detta event och betalas ej tillbaka. Du kan överlåta din plats om du skulle få förhinder. Vänligen meddela ev. överlåten plats.

GDPR: Vid bokning godkänner du HS Consultings* integritetspolicy för hantering av personuppgifter samt publicering av eventuella bilder på hemsida och /eller sociala medier. Önskar du absolut att inte vara med på bild så ska detta meddelas direkt på plats vid kursstart.

*) HS Consulting är Henriks företag.

Det är som att dagdrömma ungefär

☀ Släpp alla prestationskrav! Du reser för din skull. Jämför dig inte med andra. Du behöver inte prestera för någon annan eller ens berätta om det du varit med om, om du inte vill. Kommer du inte iväg kan du bara njuta av trummans helande ljud. Det är ju faktiskt en soundhealing också.

☀ Kan du inte slappna av eller släppa “vardags hjärnan” – Fokusera enbart på trummans ljud.

☀ Ha tålamod. Att resa och få budskap kan kräva träning. Det har hänt att en del går på många trumresor innan de “lyckas resa”.

☀ Lita på det som kommer fram. Att resa är som att drömma och det kan kännas som att man hittar på. Lita på det som kommer till dig, kanske förstår du inte allt på en gång.

☀ Ställ frågor. Du kan prata med allt som du träffar på. Kanske pratar dem som vi, eller så bara vet du deras svar inom dig själv.

☀ Använd alla dina sinnen – alla upplevelser i resan är budskap i sig.

☀ Stå inte still om inget händer. Upprepa din intention eller fråga. Se dig omkring. Gå framåt och undersök platsen. Oftast lossnar det då och börjar flyta på.

☀ Under trumresan kan du känna att du behöver hosta, det är viktigt att du gör det. Det ska ut! Likaså med gråt /tårar, skratt, skrik och sång… ut med det bara!

☀ Känner du obehag, eller kanske att du känner dig klar, då är det självklart helt okej att resa tillbaka till din startplats och antingen stanna där tills trumman är klar, eller att återvända till din kropp direkt och vakna. Behåll din mask över ögonen på.

☀ Ha gärna ett block till hands för att anteckna direkt efteråt. Det kan hända att du förstår budskap långt efter själva resan.

☀ Trumresan startar en process inom dig som kan visa sig flera dagar efteråt. Detta genom t.ex. glädje, sorg, ilska, kärlek mm. Viktigt att du låter det komma ut.

Detaljer

Datum:
3 maj
Tid:
19:00 - 20:00
Kostnad:
200 kr
Evenemang Kategori:

Plats

Ekerö Hälsorum