Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Trumresa vid stranden i fullmåne, Kungälv

24 april | 19:00 - 20:30

150 kr

Varmt Välkommen på en magisk Trumresa utomhus under fullmåne!

Vi tänder en eld och Henrik börjar med att guida er in i en kort avslappningsmeditation… till en plats, en plats där du hittar din inre kraft och ditt lugn, för att du lättare ska släppa taget om vardag och stress.

Varje trumslag har en helande kraft. Trumman Henrik använder under resan är en shamantrumma som han har byggt själv.

Genom att lyssna på trumman kan man skifta verklighet. Det är ett väldigt effektivt och kraftfullt sätt att få kontakt med andevärlden samt att få vägledning och /eller healing. Det som händer under en trumresa är att man försätter hjärnan i thetavågor. Det vill säga stadiet precis innan man somnar, det är som att drömma ungefär. Ett lugn och en härlig avslappning för både kropp & själ.

Ta med en sjal, sovmask eller liknande för ögonen, samt något att ligga /sitta på. Vi kommer att vara vid stranden så klä dig efter väder. Har /vill du trumma själv så ta med din trumma.

Innan vi börjar så sätt gärna en intention eller ställ en fråga du söker svar på, eller bara be om healing.
Efter trumresan finns möjlighet att dela om man vill, detta är helt frivilligt.

Vill man stanna en stund efteråt så går det bra. Ta gärna med dig lite fika och en filt.

 

Välkomna önskar Annika och Henrik ❤️

Info
Anmälan
Karta
Om Trumresa

Datum: Onsdag 24 april
Tid: 19:00 – 20:30 ca.
Kom i tid, senast 10 min innan start så att du kan landa i lugn & ro innan vi börjar.

Pris: 150 kr /person.
Swisha till 0708 89 16 41 (Henrik Schough) för anmälan /plats, senast måndag 22 april. Meddelande ange: Trumkväll.

Boka plats i efterhand eller spontanbesök /drop-in, kostar 250 kr /person.

Facebook evenemang

Plats: Tjuvkils huvud, Kungälv
Adress & Karta: Tjuvkils Huvud, 442 75 Lycke
Buss: 320 /927

OBS! Det tar ca 15 min att gå från parkeringen, och ca 25 min från busshållplatsen, till stranden så var ute i god tid.

Anmäl dig genom att Swisha 150 kr till 0708 89 16 41 (Henrik Schough) för anmälan /plats, senast måndag 22 april. Ange meddelande: Trumkväll Kungälv.

Boka plats i efterhand eller spontanbesök /drop-in, kostar 250 kr /person.

Avbokning & villkor: Avgiften är bindande och betalas ej tillbaka. Bokar vi om, pga. t.ex. dåligt väder så behåller du din plats /bokning till nästa gång.

GDPR: Vid bokning godkänner du HS Consultings* integritetspolicy för hantering av personuppgifter samt publicering av eventuella bilder på hemsida och /eller sociala medier. Önskar du absolut att inte vara med på bild så ska detta meddelas direkt på plats vid kursstart.

*) HS Consulting är Henriks företag.

Från parkeringen följ den röda markeringen till stranden. Tar ca 15 min att gå hela vägen.

Det är som att drömma ungefär

• Släpp alla prestationskrav! Du reser för din skull. Jämför dig inte med andra. Du behöver inte prestera för någon annan eller ens berätta om det du varit med om, om du inte vill. Kommer du inte iväg kan du bara njuta av trummans helande ljud. Det är ju faktiskt en soundhealing också.

• Ha tålamod. Att resa och få budskap kan kräva träning. Det har hänt att en del går på många trumresor innan de “lyckas resa”.

• Lita på det som kommer fram. Att resa är som att drömma och det kan kännas som att “man hittar på”. Lita på det som kommer till dig, kanske förstår du inte allt på en gång (utan det framgår senare).

• Ställ frågor. Du kan prata med allt som du träffar på. Kanske pratar dem som vi, eller så bara vet du deras svar inom dig själv.

• Använd alla dina sinnen – alla upplevelser i resan är budskap i sig.

• Stå inte still om inget händer. Upprepa din intention eller fråga. Se dig omkring. Gå framåt och undersök platsen. Oftast lossnar det då och börjar flyta på.

• Då det ofta är kraftig healing som jobbar under trumresan så är hostattacker inget ovanligt – det betyder att du rensar bort det som ska ut. Tillåt dig att hosta, det är viktigt att du inte håller tillbaka.

• Känner du obehag, eller kanske att du känner dig klar är det helt okej att resa tillbaka till din startplats /äng och antingen stanna där tills trumman är klar, eller att återvända till din kropp direkt och vakna. Behåll din mask över ögonen på.

• Ha ett block till hands för att anteckna när du vaknar upp. Det kan hända att du förstår budskap lång tid efter resan.

• Trumresan startar en process inom dig som kan visa sig flera dagar efteråt, genom t.ex. känslor (glädje, sorg, ilska mm.).

Detaljer

Datum:
24 april
Tid:
19:00 - 20:30
Kostnad:
150 kr
Evenemang Kategori:

Plats

Tjuvkils huvud, Kungälv